Få dedikeret 1:1 sparring og træning i

Work Smarter | Stress | Lederudvikling | Mødeledelse

Få effektfuld 1:1 træning

Vi tilbyder individuel træning og sparring der giver maksimal værdi indenfor: Work smarter, Stress, Lederudvikling, Mødeledelse. Vores undervisere er nogle af de mest erfarne indenfor deres felt og de har stor erfaring med 1:1 træning og sparring.

Fokus er på altid på dine aktuelle udfordringer og problemfyldte situationer som vi tager afsæt i. Du får praktiske redskaber og metoder til at løfte dit niveau og håndterer lignende fremtidige udfordringer.

1:1 stress håndtering

Det moderne arbejdsliv stiller store krav til vores personlige robusthed – ind imellem større krav end vi som individer er i stand til at honorere. Forskningen anslår, at ca. 35.000 danskere hver dag melder sig syge fra arbejde som følge af stress eller overbelastning. En sygemelding koster både tid, kræfter og mange penge for både den enkelte medarbejder og ikke mindst virksomheden.

Et 1:1 samtaleforløb har fokus på at hjælpe dig eller din medarbejder med at genfinde balance, overskud og udvikle robusthed overfor arbejdslivets udfordringer.

Et stresscoachingforløb kan f.eks. have fokus på:

  • at håndtere akut krise ifm. overbelastning / stress
  • at genopbygge ro og balance
  • at udvikle nye robuste vaner og mønstre

Under forløbet arbejder vi med at skabe overblik over medarbejderens situation, og dels arbejder med at genopbygge og/eller udvikle nye vaner og mønstre. Som en integreret del af forløbet arbejder jeg ofte med mindfulness som en metode til at blive mere opmærksom, nærværende og fokuseret i sin hverdag.

Styrk virksomhedens stressberedskab

Mange organisationer kender til stress og overbelastning blandt ledere og medarbejdere, og ligeså mange har erfaret, hvor meget det koster for både den enkelte og organisationen, når en medarbejder må sygemeldes med stress.

Faktum er at høje krav og forventninger til os selv og andre er blevet en drivkraft og en præmis for mange. Vi vil gerne præstere godt, og vi går langt for at lykkes på jobbet. Og det udfordrer vores fysiske og psykiske sundhed mere end nogensiden. Det øger behovet for, at vi udvikler vores evne til at håndtere og vokse med de daglige belastninger og udfordringer i stedet for at blive væltet.

Når ledere og medarbejdere styrker deres stressberedskab, bliver de bedre i stand til at forebygge og undgå stress på jobbet. Både personligt og økonomisk er det langt mere rentabelt at forebygge stress, end at håndtere stressen, når den opstår.

Nedenstående er eksempler på de temaer der oftes arbejdes med

  • Forstå stress og lær at spotte symptomerne hos dig selv og andre
  • Forebyg stress gennem åbenhed og dialog
  • Selvindsigt og bevidsthed som et værn mod stress og en vej til trivsel
  • Træn din hjerne til at håndtere hverdagens stress og udfordringer
  • Øg din opmærksomhed og styrk din evne til at fokusere og slappe af ved hjælp af mindfulness

10 + 7 =

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 3 tips til at arbejde mere effektivt…

 

Få e-bogen med det samme

 

* 3 EFFEKTIVE PRINCIPPER TIL AT ØGE TEAM EFFEKTIVITETEN

* Viden, værktøjer, tips, tricks og tilbud i nyhedsbrevet om effektivitet  

Tak for din tilmelding. Du skal lige bekræfte, før vi går i gang. Tjek din indbakke eller junk-folder for bekræftelses-mail.

Share This
UA-8832114-1