ALT OM EFFEKTIVITET OG OPTIMERING

 

Online portal med viden, tips og tricks

Ondemand og altid tilgængeligt

Vi samler al vores viden om effektivitet og optimering i en online portal som er tilgængelig for dig 24/7 og 365. Du får konkrete vejledninger, tips og tricks leveret online og når du har brug for det. Al den viden vi har opsamlet siden år 2000 forsøger vi at samle så det kommer dig til gode. 

Det koster kun 0 kr.

Hvorfor er det gratis? I dag kan du finde utrolig mange tips og tricks på især Youtube. Du kan ofte ende med at bruge ret meget tid på at finde præcis det du har brug for og til tider er de videoer du finder lange og med meget ligegyldig information. Al den tid du bruger vil vi gerne spare dig for. Derfor har vi valgt at lave en online portal med al den viden vi mener er relevant indenfor effektivitet og optimering. Portalen vil over tid bliver udbygget med endnu flere tips og tricks.

Hvem er målgruppen?

Hvis du ønsker at forbedre din effektivitet og optimere din arbejdsdag samt anvender IT systemer som f.eks. Microsoft365 eller lignende så kan du opnå stort udbytte.

Lederen

Medarbejderen

Specialisten

Kort introduktion til portalen

25 min. Q&A sessioner

Stil spørgsmål og få svar eller vær med på en lytter.

Ubegrænset e-mail og chat support

Ingen begræsning på supporten til dig for at du kan blive mere effektiv.

Altid tilgængeligt

Du kan i eget tempo og når det passer dig besøge portalen.

Ja tak! Jeg vil gerne høre mere om effektivisering, optimering og vækst.

Best Practice Education Aps

cvr. 26028469

tel. +45 4070 3035

um@bestpractice.dk

Tilmeld dig Do It Now - nyhedsbrevet der kun tager 5 min at læse. Og giver dig værdifuld viden hver måned i din Indbakke…

Tak for din tilmelding. Du skal lige bekræfte, før vi går i gang. Tjek din indbakke eller junk-folder for bekræftelses-mail.

Share This
UA-8832114-1