Vækst gennem Optimering af din forretning

De fleste små og mellemstore virksomheder har et stort potentiale for at optimere og udvikle forretningen igennem optimal anvendelse af eksisterende IT systemer, digitalisering & optimering af processer og forretningsgange. Vi er specialister især indenfor administrative, salgs- og markedsførings processer og leverer konkret og værdifuld sparring og rådgivning. Sparring og rådgivning der sikrer gevinst i form af øget indtjening eller besparelse fra dag 1. Vi er garanti for at I får eksekveret og skabt den værditilvækst som er mulig for jeres forretning.

Jeg glæder mig til at hjælpe jer – Ulrik Minet

Lad mig fortælle mere

Optimering og vækst med fokus på

Styring af digitale projekter

I mindre virksomheder (2-25 ansatte) kan det være vanskeligt at have tid og overskud til at drive digitale projekter. Vi kan sikrer I kommer i mål med jeres digitale projekter og tager rollen som intern projektleder. Hvis I har dedikerede projektledere internt kan vi varetage rollen som ekspert sparringspartner i processen.

Digital salgsafdeling

Hvordan kan du skabe øget salg med enten Pipedrive CRM eller Microsoft Dynamics 365 salg. Optimer og automatiser din salgsproces og opnå mere salg på færre leads. HVert leads konverteres til salg.

Office365 effektivitet

Få konkret rådgivning om hvordan I kan arbejde effektivt med Office365 og matche de rette værktøjer og opgaver så værdien opleves af jeres kunder.

Automatiser og optimering af processer

Ved at digitalisere og automatisere interne processer kan der frigøres meget tid som kan konverteres til mere kvalitet i samarbejdet med jeres kunder. Ofte er der tale om dele af en større proces som automatiseres. Dermed optimeres gennemløbstiden og I får tid til andre opgaver.

Bliv inspireret af mulighederne

Chatbot

Læs mere

Med Microsoft Office 365 kan du designe, udvikle og implementere dine egne chatbots som arbejder for dig. Chatbots kan bruges både internt og eksternt og giver dig og din virksomhed en stor gevinst i form af frigjort tid.

Spar penge med Office365

Læs mere

Du kan hurtigt spare penge på dine IT abonnementer. Hvis du betaler for Office365 men igennem tiden også har købt en masse andre abonnementer til online projekterværktøjer mv. Ja så vil du uden tvivl kunne spare masser af penge hver måned. For i Office 365 har du værktøjer som kan afløse de tredje parts systemer du har betalt til.

Pipedrive - et simpelt og effektivt CRM system

Læs mere

Hvis du beskæftiger dig med salg så er et simpelt og effektivt CRM system afgørende. Der findes utrolig mange forskellige systemer som grundlæggende kan det samme men præsenteres forskelligt. Et af de systemer som vi anbefaler er Pipedrive. Her kan du styre din salgstragt og aktiviteter og så er prisen meget overkommelig.

Automatiser interne processer

Læs mere

Tre af de mest anvendte systemer til at automatisere interne processer er Power Automate, IFTTT og Zapier. Her kan du skabe automatiske processer og overlade arbejdet til små ‘stykker’ software kode der sørger for at udføre de opgaver du beder om. Det kan sikre en højere kvalitet ift. dine kunder, spare omkostninger og frigøre tid.

Giv dine sælger adgang til data på farten

Læs mere

Med Power Apps kan du lave målrettede apps til dine sælgere. Det kan være ifm. mødet med kunden hvor sælgeren får adgang til relevante informationer om produkter, muligheder eller har tjekliste til salgsmødet.

Online booking

Læs mere

I Offcie365 har du adgang til MS Booking som kan integreres på website og give dine kunder direkte adgang til at booke dig og dine medarbejdere. Du skal ikke betale ekstra men kun bruge 10 minutter på at sætte systemet op. Og så er der fuld transparens for dine kunder.

Hvorfor vælge os?

Stort netværk af specialist freelancere

Mange års erfaring med forståelse af forretningsprocesser

Indkøb af nyt IT er ikke den eneste løsning

Eksekverbar råd og vejledning selv i en travl arbejdsdag

Rådgivning og sparring der giver effekt fra dag 1

Fremdrift gennem vedvarende opfølgning

Interesseret? Kontakt os eller book møde.

Send mail

Svar indenfor 1 arbejdsdag

Telefon

Kontortid mellem 8:00 og 16:30

Møde

Find et tidspunkt der passer

Gevinster fra dag 1

Rådgivning & Sparring

I mange små og mellemstore virksomheder er der mange lavthængende frugter der kan høstes ved at digitalisere, optimere og automatisere processer og forretningsgange. De umiddelbare dag 1 gevinster er mere tid til de værdiskabende aktiviteter samt mere tid til jeres kunder. Vores rådgivning har fokus på at udnytte jeres eksisterende systemer i stedet for at tilkøbe nye IT systemer.

Produktudvikling & implementering

I samarbejde med vores netværk af specialist freelancere kan vi tilbyde at producere chatbots (internt/web), Apps (internt/kunder), automatisering af processer, landing pages, lead generering og MS CRM Dynamics eller Pipedrive CRM mv. Uanset hvilket produkt der udvikles/tilkøbes hjælper vi også med implementering og træning af brugere så der sikres effekt fra dag 1.

Kontakt os

um@bestpractice.dk

+45 4070 3035

Z

Godkendt som SMV Digital rådgiver

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 3 tips til at arbejde mere effektivt…

 

Få e-bogen med det samme

 

* 3 EFFEKTIVE PRINCIPPER TIL AT ØGE TEAM EFFEKTIVITETEN

* Viden, værktøjer, tips, tricks og tilbud i nyhedsbrevet om effektivitet  

Tak for din tilmelding. Du skal lige bekræfte, før vi går i gang. Tjek din indbakke eller junk-folder for bekræftelses-mail.

Share This
UA-8832114-1