fbpx

MICROSOFT365 kurser

Med kurser i Microsoft365 får du effektiv læring i at arbejde mere effektivt på en kost-effektiv måde. Vi tilbyder Microsoft365 kurser som er skræddersyet jeres behov og kan enten være i et enkelt program eller et kursus hvor du/I lærer hvordan flere af Mirosoft365 apps kan arbejde sammen. Et Microsoft365 kursus er en rigtig god investeringer da du hurtigt får praktisk træning i hvordan du mest effektivt anvender de enkelte apps i din arbejdsdag.

Spar tid med et specifikt Microsoft365 kurser

Du kan finde mange gratis tips og tricks på internettet men det er utrolig tidskrævende at finde lige præcis de tips og tricks du har brug for. Det er en af de mest afgørende årsager til at du bør vælge et kursus i  Mircosoft365. For du får konkret råd og vejledning i lige præcis de funktioner der skaber makimal værdi og kan bidrage til din effektivitet.

Hvem kan få udbytte af et kursus i Microsoft365 ?

Microsoft365 kurserne henvender sig til ledere, medarbejdere, grupper, afdelinger eller organisationer der ønsker at anvende programmerne mest optimalt og forbedre den personlige såvel som team effektiviteten.

Teams

Microsoft Teams er en samarbejds platform der sikrer transparens og gnidningsfrit samarbejde og kommunikation. De fleste andre Microsoft365 apps kan integreres i Microsoft Teams og skabe et unikt samarbejdsrum. Microsoft Teams indeholder også mulighed for automatiseringer af processer som frigører tid.

Microsoft Outlook

Outlook

Microsoft Outlook er et fremragende værktøj til at holde styr på dine opgaver, din tid og din korrespondance med kunder, samarbejdspartnere eller kolleger. Outlook har gnidningsfri integration til både Microsoft Teams, OneNote samt Planner og To Do. Det giver dig mulighed for at holder styr på dit arbejde.

Microsoft OneNote

OneNote

OneNote er et geniealt værktøj til at opbygge din personlige videns bibliotek. Her kan du gemme alle de små tips og trics, alt den viden og nyttige informationer som du opsamler i løbet af en dag. Det vil spare dig meget tid da søgefunktionen giver dig mulighed for at søge på sætninger eller specifikke ord.

Microsoft Forms

Forms

Forms er et smart redskab til data indsamling fra kunder, kolleger eller samarbejdspartnere. Det har effektive og simple spørgeskema og Quiz funktioner så du hurtigt kan indsamle data. Let integration til websider, Teams mv. Du kan trække data ud til Excel.

Microsoft Sway

Sway

Sway er et godt alternativ til PowerPoint når du har brug for en lækker visuel præsentation. Du får et mere begrænset udvalg af funktioner end PowerPoint men det er netop styrken. For så drukner du ikke dit budskab i alt for meget visuel støj. Samtidig får du unik URL så du kan bruge Sway til ekstern præsentation online.

Microsoft Planner og To Do

Planner og To Do

Planner og To Do er afgørende værkøtjer hvis du vil have godt overblik over dine opgaver, projekter eller processer. Planner og To Do fungerer optimalt i samspil med enten din kalender eller Teams og er fuldt integrerbart i både Teams og Outlook. Du kan hurtigt og nemt holde overblikket og styring på dine opgaver, projekter eller processer.

Microsoft Lists

Sharepoint og Lists

Sharepoint og Lists er to effektive redskaber til at styre dine informationer, skabe vidensdelings portaler, lave opfølgningslister og holde styr på fremskridt i processerne. Lists er bygget på Sharepoints principper så det giver god mening at få forståelse for Sharepoint sammen med Lists så du opnår det fulde udbytte.

PowerAutomate

PowerAutomate og Apps

PowerAutomate gør dig i stand til at automatisere hele eller dele af en proces. Det kan f.eks. være indkøbsprocessen, indsamling af data ifm. møder eller onboarding af ny medarbejder eller kunde. Alt sammen er nu muligt at lave uden at bruge penge på dyre programmeringer.

Microsoft Bookings

Bookings

Microsoft Bookings er en smart måde at give dine kunder adgang til jeres kalendre så de kan booke jer. Det kan f.eks. være ifm. rådgivning, salgsmøder, coaching, projektmøder med eksterne parter eller lignende. Der er fuld integration til både Power Automate, din kalender samt Teams.

SE OGSÅ VORES ANDRE KURSER

SALGSTRÆNING

Optimer dit salgsarbejde

PERSONLIG EFFEKTIVITET

Frigør 2 timer per dag

PROCESSOPTIMERING

Eliminer fejl og hæv kvaliteten

PROJEKTLEDELSE

Få success med din projekter

Tilmeld dig Do It Now - nyhedsbrevet der kun tager 5 min at læse. Og giver dig værdifuld viden hver måned i din Indbakke…

Tak for din tilmelding. Du skal lige bekræfte, før vi går i gang. Tjek din indbakke eller junk-folder for bekræftelses-mail.

Share This
UA-8832114-1