fbpx

Salgstræning der giver vedvarende resultater

Der er stor forskel på et salgskursus og salgstræning. Når du deltager på et salgskursus, får du salgsværktøjer og lærer forskellige salgsteknikker at kende. Men, det gør dig ikke til en bedre sælger. Det er først når du kommer tilbage til arbejdet og træner de værktøjer og teknikker du har lært, at din viden bliver til færdighed.

Hvad skal du starte med og hvordan kommer du i gang? Når du deltager på et salgstrænings forløb hos os, lærer du at bruge salgsteknikker med udgangspunkt i din egen hverdag. Du medbringer din egen kundecase og træner specifikt i de ting du ønsker at blive bedre til.

Du får ideer, inspiration og personlig feedback af din salgstræner, så du har nogle helt konkrete områder at arbejde videre med når du kommer tilbage til hverdagen.

Salgstræning
Salgstræning med effekt

Salgstræning med fokus på dine styrker

Lær dig selv bedre at kende. Hvad skal du gøre mere af, mindre af eller gøre på en smartere måde? Svaret på disse spørgsmål kan hjælpe dig til en mere effektiv salgstræning.

En ting er at forbedre dine salgsteknikker, en dygtig sælger skal også være bevidst om egne styrker og udviklingsområder og være i stand til at tilpasse sin dialog og argumenter til forskellige kundetyper.

Derfor handler salgstræning også om at du får indsigt i hvem du er som person, hvordan du virker på andre og hvordan du kan optimere din kommunikation.

3 tips til hvordan du får succes

Mange sælgere der deltager på et salgsforløb, kommer aldrig i gang med at anvende de nye salgsværktøjer når de kommer tilbage til arbejdet, det kan der være flere grunde til, fx:

  • Der ligger nogle vigtige opgaver og venter, som du er bliver nødt til at gøre noget ved her og nu
  • Du skal måske forberede et vigtigt kundemøde/arrangement
  • Der er internt salgsmøde hvor du skal forberede et indlæg osv.

Du kan formentlig selv finde flere årsager.

Du øger dine muligheder for succes allerede inden du eller din leder tilmelder dig et salgsforløb. Du skal mentalt være motiveret for, ikke bare at deltage på et salgskursus, men at bruge tid på salgstræning når du kommer retur på jobbet. Derfor anbefaler vi at du følger nedenstående 3 tips.

1. Vær bevidst om hvad du helt konkret ønsker at blive bedre til. Fx

  • At afdække kundens behov ved brug af spørgeteknik og aktiv lytning.
  • Større gennemslagskraft når du præsenterer din løsning værdiskabende for kunden
  • Hvordan behandler kundens indvendinger så du undgår at samtalen går i stå eller skal tilbyde rabat for at overbevise kunden

2. Afsæt tid i din kalender allerede den første dag du er retur på jobbet. Prioriter din salgstræning højt og planlæg tid hver uge de kommende måneder.

3. Lav en aftale med en kollega og/eller din leder hvor du fortæller hvad du har planlagt at arbejde med og bed personen om at følge op på dig. Det kan være grænseoverskridende for nogle, men det hjælper med at holde dig til ilden.

SALGSTRÆNING

Optimer dit salgsarbejde

PERSONLIG EFFEKTIVITET

Frigør 2 timer per dag

PROCESSOPTIMERING

Eliminer fejl og hæv kvaliteten

PROJEKTLEDELSE

Få success med din projekter

Tilmeld dig Do It Now - nyhedsbrevet der kun tager 5 min at læse. Og giver dig værdifuld viden hver måned i din Indbakke…

Tak for din tilmelding. Du skal lige bekræfte, før vi går i gang. Tjek din indbakke eller junk-folder for bekræftelses-mail.

Share This
UA-8832114-1