OneNote, Excel, PowerPoint, Outlook

Lær hvordan du arbejder effektivt med Office365

Få ekspert råd og vejledning i anvendelse af Excel & PowerPoint med udgangspunkt i dine udfordringer

De fleste anvender både Excel og PowerPoint på daglig eller ugentlig basis. Og du kender og anvender formentligt også mange funktioner allerede i dag. Men gør du det på den smartest og mest effektive måde? De fleste vi møder kan med ganske få timers vejledning og træning løse deres opgaver 10-15 % hurtigere og bedre. Vil det være værd at investere tid og penge i ?

Træningsforløbet er som udgangspunkt 1-dags forløb og det er en klar fordel du har egne opgaver og cases med til forløbet. Der vil være stor del med praktisk arbejde og afprøve de funktioner som gør dit arbejde mere effektivt.

PowerPoint styrk din visuelle formidling og få budskaber der huskes

Dette kursus lærer dig, hvordan du skaber PowerPoint præsentationer, der effektivt formidler dine budskaber. Visuelt bliver dine slides professionelle og inspirerende, og dine pointer huskes. På kurset får du gennem undervisning og træning indsigt i PowerPoints muligheder og faldgruber. Du lærer at opbygge og udvikle den optimale PowerPoint præsentation. Kurset er ikke teknisk, men har fokus på PowerPoint som visuelt virkemiddel til kreativt at styrke din formidling. Du vil derfor få viden og tricks til at løfte dine slides til nye højder, og du får mulighed for at træne de nye muligheder. For dit størst mulige udbytte vil vi inden kursusstart bede dig sende eksempel på en typisk præsentation, du har lavet.

Excel – fra business intelligence til automatisering

Excel er et utrolig avanceret program og 80 % af brugerne anvender kun 20 % af de funktioner der findes. Nu er målet ikke at kunne anvende alle 100 % af funktionerne men at anvende de funktioner der kan optimere dit arbejde og spare tid. Du kan på dette træningsforløb kan du lære hvordan du automatiserer så du kan bruge tiden på analyse – og ikke på opstilling og strukturering af data.

Brug Outlook optimalt

Outlook indeholder et utal af funktioner hvoraf de fleste er nogle du ikke får brug for. Få træning i de vigtigste og bedste funktioner der løfter din effektivitet.

Lær hvordan OneNote kan effektiviserer dine notater

OneNote er en elektronisk notesbog som kan sikrer stor værdi i arbejdsdagen. Saml og strukturer dine notater så du til enhver tid har relevante informationer lige præcis når du skal bruge dem. Brug også OneNote som samarbejdsværktøj og del vigtige informationer, forberede dig til møder sammen med dine kolleger eller lav brugbare tjeklister for at sikre høj kvalitet. OneNote er en del af Office-pakken.
Ved at deltage på dette OneNote kursus opnår du en god forståelse for programmets faciliteter og et solidt kendskab til de mest relevante og anvendte funktioner i programmet.
Share This
UA-8832114-1