KURSER

 

Praktiske og udbytterige kurser

Læs mere om hvilke kurser vi tilbyder og om vores praktiske tilgang.

Praktiske kurser

Siden vi startede i 2000 har vores fokus været på praktisk anvendelse af metoder, principper og værktøjer i en travl arbejdsdag. Vi har erfaret at learning by doing, altså det at du prøver ting i praksis mens du har direkte adgang til råd og vejledning er den mest effektive metode til at opnå øget effektivitet og optimering.

Hvordan kan jeg deltage på et kursus?

Vi anvender et mix af online tilgængeligt materiale, virtuelle eller live workshops samt individuel opfølgning (virtuelt eller live) for at garantere dig og dine kolleger det højeste udbytte. Vi ved det virker og vi mener også det er langt mere effektivt end du bruger 3 timer på et online kursus og stadig skal implementere metoder og teknikker bagefter.

Hvem kan opnå udbytte

Vi hjælper ledere og medarbejdere i en lang række forskellige brancher og organisationer. Vores udgangspunkt er at hjælpe den enkelte leder eller medarbejder og derigennem hjælpe organisationen.

Lederen

Medarbejderen

Organisationen

Salgstræning

I samarbejde med udvalgte salgstrænere tilbyder vi vores kunder at få effektiviseret og optimeret salgsindsatsen. Uanset om det er i kundeservice, teknisk sælger eller key account manageren så kan vores samarbejdspartnere bidrage med høj værdiskabelse.

Personlig Effektivitet

At få frigjort værdifuld tid i en travl arbejdsdag er afgørende for om du kan skabe mere værdi for dig og dine kunder. Derfor er personlig effektivitet et nøgle kursus som også integreres i salgstræning og andre forløb.

Microsoft365

Du kan få opgraderet dine kompetencer indenfor stort set alle Microsoft365 programmerne. Du får ikke et IT kursus hvor vi gennemgår hver funktion. Du får istedet et praktisk og skræddersyet forløb hvor vi sætter de forskellige programmer i spil i forhold til de opgaver du skal løse.

Team samarbejde

Når du skaber et mere effektivt samarbejde vil det have stor indflydelse på jeres resultater. Og lige som alle vores andre kurser er vinklen praktisk orienteret og fokus er på opgaven og hvor I ønsker at komme hen mere end de konflikter I måtte have. Det lader vi andre om at løse.

Effektive møder

I mange organisationer holdes ufatteligt mange møder. Og for mange er det svært at nå deres opgaver indenfor normal arbejdstid. Derfor sættes i dette kursus fokus på alle de ting du og dit team kan gøre for at effektivisere og optimere jeres møder og mødekultur. Med andre ord hvordan I får skabt mere værdi i jeres møder.

Solist kurser

Få individuelt kursus der matcher dine behov.

Team

Opnå synergi ved at hele dit team deltager på samme kursus.

Afdelingen

Få ændret kulturen inden i givent område ved at sikre alle i afdelingen har samme effektive kompetancer.

Ja tak! Jeg vil gerne høre mere om effektivisering, optimering og vækst.

Tilmeld dig Do It Now - nyhedsbrevet der kun tager 5 min at læse. Og giver dig værdifuld viden hver måned i din Indbakke…

Tak for din tilmelding. Du skal lige bekræfte, før vi går i gang. Tjek din indbakke eller junk-folder for bekræftelses-mail.

Share This
UA-8832114-1