Praktiske træningsforløb for medarbejdere, ledere og teams

Øg din produktivitet

Frigør tid til dine kunder

Lær effektive arbejdsmetoder der virker for dig

Frigør tid til dine kunder (borgere, klienter, interne eller eksterne kunder) er noget de fleste finder interessant. At frigøre tid handler om at kunne sikre optimal ressourcestyring af din tid/energi samt flow optimering. Siden 2000 har vi arbejdet med at træne og rådgive private og offentlige organisationer og videns specialister/ledere i at frigøre tid. Vi kan fremvise dokumenterede resultater fra alle brancher – ikke bare med kundeudtalelser men med konkrete return-on-investment målinger. Vi ‘lever’ af tilfredse kunder som anbefaler os på baggrund af de resultater vi opnår. Det betyder, at 93 % af vores kunder er meget tilfredse med de resultater vi skaber sammen med dem.

%

Andel med stort produktivitetsløft

målgruppe

Målgruppe

Hvis du er videns specialist i en offentlig eller privat organisation hvor du oplever travlhed er du i målgruppen. Vi har oparbejdet stor viden og erfaring i hvilke teknikker og metoder der rent faktisk virker i den enkelte situationer og målgruppe qua vores mange år i branchen. 

Udbytte

Udbytte

Frigjort tid op to timer per dag. Den frigjorte tid kommer fra:

 • Mere effektiv håndtering af din indbakke
 • Skarpere planlægning og prioritering
 • Bedre aktivitets og opgaveoverblik
 • Højere kvalitet i opgaveløsningen
 • Øget medarbejder- og kundetilfredshed
 • Kortere sags- og gennemløbstid
 • Bedre resultater af dine møder
Metode

Metoder

Du lærer ved at afprøve. Derfor er 80 % af vores træningsforløb fokuseret på hands-on, praktisk træning, vidensdeling, erfaringsudveksling, refleksioner og implementering. Der sker gennem kombination af workshops med korte oplæg, e-læring, 1:1 træning og opfølgning ved dit skrivebord.

Frigør tid til dine kunder fra i dag

Kravene til dig som videns specialist og leder vil i de kommende år stige endnu mere. Der vil bliver stillet utrolig høje krav til den enkelte videns specialist og din evne til at tilegne dig viden og håndtere et stigende kompleksitet i opgaveløsningen. Det betyder, at at du som videns specialist er nødsaget til at tilegne dig de nødvendige arbejdsteknikker der kan frigøre tid til mere kvalitet og færre fejl. Det er bare sjældent at der er tid til at sætte sig ned og gennemtænke hvordan du skal gøre og derfor bliver ofte en lidt rodet omgang uden konsistens og holdbarhed i det system du udvikler.

Derfor kan du med stor fordel og mindre investering få hjælp af os til at lære dig de teknikker. Kan du nikke genkendende til en eller flere af de problemstillinger der nævnes kan du med fordel få effekt at et frigør tid til dine kunder træningsforløb.

Kender du til

 • en rodet og fyldt indbakke og/eller skrivebord (PC)
 • manglende overblik og struktur
 • svært at prioritere på grund af mange ad hoc opgaver
 • at have for lidt tid til rådighed
 • dårlig kommunikation med misforståelser
 • lang sagsbehandlingstid
 • manglende struktur på større opgaver
 • bruger for meget tid i møder

Udtalelse fra en af vores kunder

Det har været et super brugbart forløb, som har skabt et overblik på en ny og meget bedre måde for mig. Selve træningsforløbet tog udgangspunkt i netop mine behov og der var god tid til at træne undervejs

Direktør, Aleris Hamlet

Få tilsendt flere kundehistorier

Kontakt os og få tilsendt flere kundecases hvor du kan få indsigt i hvor stort udbytte vores kunder har fået. Skriv i emnefeltet er du ønsker kundecases tilsendt.

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 3 tips til at arbejde mere effektivt…

 

Få e-bogen med det samme

 

* 3 EFFEKTIVE PRINCIPPER TIL AT ØGE TEAM EFFEKTIVITETEN

* Viden, værktøjer, tips, tricks og tilbud i nyhedsbrevet om effektivitet  

Tak for din tilmelding. Du skal lige bekræfte, før vi går i gang. Tjek din indbakke eller junk-folder for bekræftelses-mail.

Share This
UA-8832114-1