Praktiske træningsforløb og rådgivning med fokus på forankring og blivende effekt

Dokumenteret effektfulde træningsforløb og rådgivning

Vi tager altid udgangspunktet I din organisation, dit team, afdeling og de problemstillinger du/I står overfor. Det handler om at matche den rette indsats med jeres behov og økonomi. Derfor starter vi med indledende afdækning hvor vi igennem spørgsmål, erfaring og interview af nøglepersoner finder frem til de områder hvor vores indsats giver maksimal værdi.

I mange tilfælde gennemføres pilotgruppe og commitment af deltagerne for at sikre vi skaber den ønskede effekt. 93 % af vores kunder forsætter efterfølgende med træning af den resterende del af organisationen.

Vi opfatter os som samarbejdspartnere der kan tillade os at udfordre og stille tilpas forstyrrende spørgsmål. Det vil altid være den konsulent/træner som du møder og aftaler forløb med der også gennemfører og evaluere forløbet. Det gør vi fordi vi lever af at levere høj kvalitet hver eneste gang.

%

Andelen af vores kunder der er yderst tilfredse

Behovsafdækning via dialog

10 % af processen foregår med dialog omkring jeres udfordringer, oplæg og tilpasning. Det sikrer at I får træningsforløb der rammer plet og skaber værdi fra dag 1.

Træning, 1:1 og opfølgning

80 % af processen handler om træning, opfølgning og individuel sparring. Vi har mange års erfaring fra stort set alle brancher og bruger vores viden om hvilke redskaber der virker til at hæve effekten mere effektivt.
Vi bruger blandt andet DISC værktøjet for at kunne højne kvaliteten af den individuelle sparring og kunne forstå den enkelte videns arbejderen endnu bedre.

Forankring

10 % af processen er ROI måling, evaluering og statusmøder, hvordan viden skal forankres hos jer, samt hvor meget support I efterfølgende har brug for. Se hvilke organisationer vi samarbejde med.

8 + 5 =

Share This
UA-8832114-1