fbpx

Salgstræning kursus – skræddersyede forløb

Salgstræning kursus handler om at sammensætte det rette program der matcher målgruppen, ønsker om udbytte og formålet. Når der skal udarbejdes et skræddersyet salgstrænings kursus er det vigtigt at en stor del af kurset indeholder praktisk træning. Altså træning hvor du som deltager (medarbejder eller leder) får afprøvet de teknikker, metoder og værktøjer som præsenteres. Hvis ikke det sker bliver udbyttet og effekten meget kortsigtet.

Sådan kan et salgstrænings kursus se ud

Der gennemføres en række workshops af enten ½ eller 1 dags varighed hver gang. Hver workshop er opdelt i korte moduler med præsentationer, øvelser/praktisk arbejde, gruppe diskussioner og refleksion. Mellem hver workshop er der hjemmetræning hvor den enkelte deltager arbejder videre med de specifikke redskaber som han/hun har modtaget i salgstrænings kurset. Det betyder, at den enkelte deltager har afprøvet hvad der virker/ikke virker, hvad der er vanskeligt og hvad der allerede er en ny adfærd og vane. Hver workshop indebærer som nævnt praktisk arbejde. Her får den enkelte deltager til opgave at f.eks. book møder, finde leads, forberede møder osv. Efter hver praktiske modul er der opsamling i plenum for at sikre eventuelle misforståelser og lignende. Imellem hver workshop er det en god ide at integrere individuelle opfølgninger enten via videomøde eller live. Det giver både træneren og deltagerne mulighed for at målrette til den enkelte deltagers behov.

Hvor stor betydning har opfølgning?

Det er min erfaring at opfølgning, gerne på individuelt niveau, er alt afgørende for effekten af et givent kursus. Derfor opfordrer vi altid vores kunder til at tilvælge personlige opfølgninger selvom det er tidsmæssige krævende og naturligvis er dyre end et foredrag (som vi iøvrigt ikke tilbyder). En personlig opfølgning foregår enten via video eller live. Og det handler om at give sparring og feedback på de udfordringer og problemer som deltagerne kæmper med. Det giver den enkelte deltager et højt udbytte da det er dennes problemer der arbejdes med.

UA-8832114-1