Vores strategiske samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere bidrager til at give vores kunder de rette kurser og rådgivning. De senere år har vores kunder spurgt om vi kan hjælpe med flere kurser og rådgivningen indenfor effektivitet og optimering. Og som en service til vores kunder har vi valgt at indgå strategiske partnerskaber med andre konsulenthuse der tilbyder relevante kurser og ydelser der ‘rimer’ på effektivitet og optimering. Vi garanterer vores kunder at de samarbejdspartnere vi anvender er specialister og har dokumenteret erfaring og kan skabe den lovede værdi.

AMU kurser og Akademiuddannelse

Indenfor kurser og kompetenceudvikling er både AMU kurser og akademifag et værdifuldt tilbud. Der er ofte tale om kurser der kan modtage tilskud i form af VEU eller SVU som gør netto prisen særdeles attraktiv. Vi har derfor indgået samarbejde med Roskilde Handelsskole omkring AMU kurser udvalgte Akademiuddannelse samt Connection Management omkring akademifag. Det giver vores kunder et bredt udvalg af kurser og fag som kan medvirke til at løfte kompetenceniveauet og på sigt skaber øget værdi i organisationen.

Salgstræning og optimering

Siden 2016 har vi samarbejdet med Blachman som er specialister indenfor salgstræning og salgsoptimering. Blachman kan med kost-effektive kurser og træningsforløb skaber øget vækst på meget kort tid. Blachman er et af de førende konsulenthuse indenfor salgstræning og salgsoptimering.

Virtuel assistent

En af de mest effektive metoder til at frigøre tid og effektivisere sin forretning er ved at delegere opgaver. Og hvis der ikke er ressourcer nok internt er en virtuel assistent en effektiv løsning. Derfor tilbyder vi vores mindre og mellemstore kunder adgang til Adminhelp.dk som har specialiseret sig i at bidrage med løse en lang række opgaver så du kan frigøre tid til mere salg.

Optimering af Microsoft365

En stor del af vores kunder arbejder med Microsoft365 og har brug for hjælp til optimering eller effektivisering af deres løsning. Derfor har vi indgået partnerskab med A-One Solution som er specialister indenfor deres felt. A-one Solutions er certificeret Microsoft Guld Partner som sikrer at de altid har spidskompetencer til optimere og effektivisere jeres Microsoft365 løsning.

UA-8832114-1