Skab overskud i arbejdsdagen til sparring og ledelse af dine medarbejdere

Frigør tid til mere ledelse

Skab tid til ledelse og skab øget vækst

Øget tilfredshed og glæde hos medarbejdere skaber øget vækst

At skabe tid til ledelse vil give dig og dit team/afdeling et stort løft. At skabe mere tid til ledelse, altså kunne bruge mere tid med dine medarbejdere vil over tid løfte væksten, øge medarbejdertilfredsheden samt arbejdsglæden. Alt for mange leder oplever at store dele af deres tid går med driftsrelaterede aktiviteter. De er over tid blevet ‘trukket’ ind i driften i stedet for primært at bruge tiden på ledelse, sparring og coaching af deres medarbejdere. Det betyder, at mange ledere ikke får det optimale ud af hverken deres egen eller deres medarbejderes tid.

I mange tilfælde bruger lederne utrolig meget tid i møder og workshops. Og alt for ofte er det ikke særligt værdiskabende møder og workshops hvilket betyder der er endnu mindre tid til ledelse.

Ledere har fået mindre tid

Igennem de sidste 10 år er kravene til den enkelte leder steget. Både i forhold til detalje kendskab, medarbejdersparring, daglige opgaver, rapporteringer, opfølgninger, mødeaktivitet samt generelt overskud til ledelse. De fleste ledere oplever at deres team eller afdeling har mere travlt end nogensinde før – mængden og kompleksiteten af opgaver er eksploderet.

Ofte har den enkelte leder mangle på ressourcer til at løfte de opgaver som afdelingen har ansvaret for. Derfor indgår 8 ud og 10 ledere i daglig drift, vagtplan eller projekter. Det er ikke særlig heldigt for den tid der bruges på drift går fra ledelsesopgaven.

Hvis du vil have at dit team eller afdeling top performer skal du bruge langt mere tid til ledelsesopgaven. Men det kan være lettere sagt end gjort at trække sig fra driften.

%

Øg værdien med...

%

Medarbejder tilfredsheden løftet med

Sådan gjorde en stor tysk ingeniør virksomhed

Dagligdagen hos ledergruppen var blevet alt for driftsorienteret. Igennem mange år var top lederne blevet driftsorienteret og deltog i den daglige og operationelle løsning af opgaverne. Det betød, at der var et absolut minimum af tid til strategisk tænkning og udvikling. Derfor valgte ledergruppen at gennemføre en målrettet indsats der satte fokus på at frigøre tid til mere ledelse.

De deltog på træningsforløb der blev gennemført over en periode på 2,5 måned hvor fase 1 var at få styr arbejdsdagen, skabt overblik og igangsætte delegeringen. Derefter blev der sat fokus på prioritering og planlægning med fokus på strategi og udvikling af den enkelte leders afdeling. Hver leder fik 1:1 vejledning og sparring og kunne efter 2,5 måned se en forskel både hos sig selv og sine medarbejdere.

 

 • Coaching af medarbejdere 61% 61%
 • Iværksætte og gennemføre nye tiltag 78% 78%
 • Delegere 83% 83%
 • Opfølgning på nye tiltag 94% 94%
 • Proaktiv som leder 78% 78%
 • Hurtigt og præcist overblik og prioritering 100% 100%

Indsatsområder

 • Prioritering af værdiskabende opgaver
 • Fokus på rammer og retning
 • Mødeledelse og design/struktur
 • Styr på egen arbejdsdag
 • Delegering (op/ned/til siden)
 • Tilgængelighed for medarbejdere
 • Management by Walk
 • Skarp og effektiv vidensdeling
 • Samarbejdsteknikker herunder feedback
 • Forandringsledelse

Praktisk træning med stor effekt

Hvis du ønsker at blive en endnu dygtigere leder er der en række indsatsområder du med fordel kan fokusere på. Alt efter behov kan du fokusere på alt fra mødeledelse, prioritering, samarbejde til feedback kultur. De træningsforløb som vi tilbyder tager altid udgangspunkt i de problemstillinger som netop du står overfor. Ved at anvende best practice erfaring fra ledere der mestre disciplinerne kan du på rekord tid skabe maksimal værdi for dig, dine medarbejdere og organisation.

En leders rolle er i dag utrolig kompleks og 80 % af de ledere vi taler med oplever at blive trukket ind i driften. De har svært ved at trække sig op i ‘helikopteren’ og holde overblikket.

 

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 3 tips til at arbejde mere effektivt…

 

Få e-bogen med det samme

 

* 3 EFFEKTIVE PRINCIPPER TIL AT ØGE TEAM EFFEKTIVITETEN

* Viden, værktøjer, tips, tricks og tilbud i nyhedsbrevet om effektivitet  

Tak for din tilmelding. Du skal lige bekræfte, før vi går i gang. Tjek din indbakke eller junk-folder for bekræftelses-mail.

Share This
UA-8832114-1