Skab et bedre team og opnå resultater hurtigere

Optimering af jeres teams samarbejde

Forbedret samarbejde giver større tilfredshed og bedre resultater

I langt de fleste teams kan samarbejdet i teamet samt med de øvrige teams og afdelinger i organisationen bliver endnu bedre. Værdien i at have et effektivt og godt samarbejde kan måles direkte på de resultater som skabes. Der er fuldt fokus på de teknikker og metoder der sikrer et stærkere samarbejde som også medvirker til at arbejdsopgaverne bliver løst med endnu højere kvalitet. Som en del af samarbejdet og til brug for at udvikle jeres team anbefaler vi at bruge personlige DISC-profiler samt ‘de 5 adfærdsmønstre for velfungerende teams’. Det giver jer og os en bedre forståelse og en optimeret forberedelse til træning af dig og dit team. Det betyder, vi kan bruge tiden langt mere effektivt når vi er samlet. Effekten bliver dermed højere og I får langt mere for jeres investering.

Relevante emner for optimering af samarbejdet

 • Hvordan skabes en effektiv delegering (op, ned, til siderne)
 • Brug feedback til at udvikle teamet og individet
 • Skabe en ny mødekultur med mødeledelses teknikker
 • Optimere informations flowet og minimere flaskehalse
 • Bliv bedre mødeledere og deltagere
 • Sikre højere succes rate på forandringer
 • Etabler en enklere kommunikationsflow og overlevering af data
 • Sæt strøm til vidensdelingen
 • Simplificer jeres kommunikationsmetoder
 • Håndtering af storrumskontor udfordringer

 • Sikre en skarp forventningsafstemning

 • Skabe forståelse for at der arbejdes i samme retning og kerneopgave

De 5 adfærdsmønstre for velfungerende teams

Som understøttende værktøj for at optimere på samarbejdet i jeres team, afdeling eller organisation anbefaler vi at bruge ‘de 5 adfærdsmønstre for velfungerende teams’ spørgerammen. Ved at bruge denne spørgeramme for I en klar indikation af hvor det giver god mening at sætte ind for at optimere samarbejdet.

Modellen arbejder med afdækning af TILLID, KONFLIKT, COMMITMENT, ANSVAR og RESULTATER. Hvert område bliver på baggrund af jeres svar markeret med RØD, GUL eller GRØN, afhængigt at hvor høj en score I har nået i forhold til normen. Dermed spildes der ikke tid på at finde frem til hvor jeres team kan forbedres.

De 5 adfærdsmønstre for velfungerende teams giver jer en samlet rapport med masser af baggrundsviden der kan konverteres direkte til værdi ved at ændre og gøre tingene anderledes. Best Practice Education er godkendt til at arbejde med ‘de 5 adfærdsmønstre for velfungerende teams’ igennem vores samarbejde med Blachman.

Fælles løsninger, ændret kultur og bedre resultater

Selv processen med at optimere samarbejde foregår over kortere eller længere periode – afhænger af hvor slemt det står til. Ofte vil det være en blanding af faciliterede workshops med masser af refleksion, gruppediskussioner, øvelser, praktisk anvendelse og implementering samt opfølgning. Fokus er på hvordan vi i fællesskab får løst de udfordringer og problemer som I oplever. I 9 ud af 10 tilfælde kan I allerede fra dag 1 implementere løsningerne og skabe øget effektivitet. I får garanti for højt resultat og vi sikrer jer at når I forlader træningsdagene er I allerede i gang med implementeringen.  Vi er med hele vejen og sikre opfølgning på jeres plan så investeringen ikke spildes.

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 3 tips til at arbejde mere effektivt…

 

Få e-bogen med det samme

 

* 3 EFFEKTIVE PRINCIPPER TIL AT ØGE TEAM EFFEKTIVITETEN

* Viden, værktøjer, tips, tricks og tilbud i nyhedsbrevet om effektivitet  

Tak for din tilmelding. Du skal lige bekræfte, før vi går i gang. Tjek din indbakke eller junk-folder for bekræftelses-mail.

Share This
UA-8832114-1