Lær projektledelsesværktøjer og bliv succesfuld som projektleder

Praktisk Projektledelse der sikrer dig succes

Optimering af Projektlederens værktøjer

For at sikre din succes som projektleder bør du sættes fokus på de praktiske værktøjer som en projektleder har brug for. Vi sikrer dig et højt udbytte af vores træningsforløb i projektledelse sanset hvordan dit nuværende niveau er. Udgangspunktet er de konkrete opgaver, projekter og processer som du pt. arbejder med. Det betyder, at din træning bliver praktisk, målrettet og effektfuldt, og du vil hurtigt og effektivt kunne omsætte de nye projektleder værktøjer til værdi. For at sikre høj grad af anvendelse tilbyder vi 1:1 sparring og vejledning så du har mulighed for at få afklaret spørgsmål, misforståelser eller få flere vinkler på samme problemstilling. Vores træningsforløb er IKKE sammenlignelige med traditionelle projektledelses kurser.


Bliv en endnu dygtigere projektleder med praktisk træning

Som projektleder har du behov for at være mester i en lang række aktiviteter: Vurdering af opgaveomfang, estimering, planlægning, fremdrifts rapportering og styring af en opgave. Du vil blive holdt op på leverancer, deres indhold og kvalitet, og du er dybt afhængig af andres opbakning og samarbejde. Derfor er interessenthåndtering og at kunne foretage forventningsafstemning en vigtig del af at styre et projekt. Vi anvender en metode som minder om Agile Scrum, hvor et mindre team faciliteres af en såkaldt Scrum Master. Metoden anvendes fordi den ikke er afhængig af faste ressourceaftaler, som man er i scrum, men kan fungere med løst tilknyttede personer, hvor aftaler træffes ad hoc og som vi oftest oplever at projekter gennemføres på.

Et træningsforløb vil sætte dig i stand til at få rammesat, planlagt og få støtte til dine opgaver og projekter. Dette gøres med et minimum af værktøjer, der er lette at forstå og anvende i praksis. Det skyldes vi fokuserer på at sikre opgave og resultatfokus fremfor formalia og et tung dokument-bureaukrati.


Dokumenterede resultater og return on investement

Vi kan fremvise dokumenterede resultater fra alle brancher – ikke bare med kundeudtalelser men med konkrete return-on-investment målinger. Vi ‘lever’ af tilfredse kunder som anbefaler os på baggrund af de resultater vi opnår. Det betyder, at 93 % af vores kunder er meget tilfredse med de resultater vi skaber sammen med dem.

Udbytte

Forventet udbytte

 • Højere succesrate i dine projekter
 • Metoder til at fungere som 50 % projektleder
 • Skarpere afgrænsning og definition af dine projekter
 • Hurtigere målopfyldelse
 • Bedre overblik over interessenter
 • Nem styring med leveranceplaner
 • Sikkerhed for stærk business case
 • Lettere at skabe forandringer / forankring
 • Effektiv risiko håndtering

Optimalt træningsforløb

Efter endt træningsforløb i projektledelse har du større overblik og har fået kompetencerne til at styre og tage kontrollen over de projekter du møder i din arbejdsdag. Grundlæggende får du let anvendelige teknikker til at forstå et givent projekts kompleksitet, sikre overblik over relevante interessenter samt have styr på eventuelle risici i projektet. Du får ligeledes en lang række projektleder værktøjer som både er grundlæggende og mere avancerede men altid afstemt i forhold til hvilket projekt du står overfor.


Projektleder træning der matcher dine behov

Vi tager udgangspunkt i hvordan du og dine kolleger arbejder styrer projekter i dag og sætter ind der hvor vi kan høste gevinster af lavt hængende frugter. Vores primære fokus er på den praktiske tilgang til projektledelse og hvordan du får succes. Derfor er det mest læringsrigt hvis du har specifikt større eller mindre projekt som kan anvendes igennem træningsforløbet. Hvis du allerede er en erfaren projektleder og har masser af projektledelses værktøjer vil du opleve at få udbytte alligevel. Det skyldes vores praktiske tilgang vil du, underviserens mangeårige projektleder erfaring og fokus på at støtte dig i det enkelte projekt.


Hvorfor er et træningsforløb i projektledelse nødvendigt

Er du projektleder på fuld tid ? De fleste oplever at projektleder rollen er på toppen af de normale arbejdsopgaver. Og de daglige større og mindre projekter kræver en effektiv viden og veludrustet projektlederværktøjskasse, for at kunne arbejde så effektivt som muligt og sikre en høj succesrate i projekterne. En projektleders værktøjskasse består også af teknikker og metoder som du kan bruge i forhold til at lede dig selv og sikre du kan arbejde så effektivt som muligt.

Kender du til

 • manglende tid og overskud til projektledelse
 • ustruktureret tilgang til styring af projektet
 • for meget tid bruges på opfølgning
 • oplever lavt engagement fra interessenter
 • vanskeligt at sikre forandringerne
 • svært at styre ressourcerne i projektet
 • hvornår vi er i mål er uklart

Udvalgte kunder

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 3 tips til at arbejde mere effektivt…

 

Få e-bogen med det samme

 

* 3 EFFEKTIVE PRINCIPPER TIL AT ØGE TEAM EFFEKTIVITETEN

* Viden, værktøjer, tips, tricks og tilbud i nyhedsbrevet om effektivitet  

Tak for din tilmelding. Du skal lige bekræfte, før vi går i gang. Tjek din indbakke eller junk-folder for bekræftelses-mail.

Share This
UA-8832114-1