Salgstræning målrettet sælgere, teknikere, kundeservice eller rådgivereingeniører

Salgstræning der sikrer dig og din organisation succes

Salgstræning der virker i praksis

Salgstræning der virker i praksis. Uanset om du er rådgiver, kundeservicemedarbejder, leder, ingeniør, tekniker eller sælger vil salgstræning tilføre dig og din organisation værdi. Du får værdifulde og praktiske metoder og værktøjer til at sikre succes i dit salgsarbejde. Størstedelen af tiden i vores salgstræning tager udgangspunkt i hvordan du anvender teknikker og metoder i praksis.

Det betyder, at du allerede på dag 1 får mulighed for at omsætte teori til praksis. Det har stor betydning for om salgstræningen giver værdi også på den lange bane.

Salgstræning er de sikre måde at skabe vækst. For gennem sparring og praktisk salgstræning af den enkelte deltager oparbejdes den nødvendige viden og kompetencer til at skabe succes på den smarte måde. Det handler ikke kun om flere møder men om højere kvalitet i dit møde med kunden. ‘

Salgstræning giver dig redskaber til at øge sandsynligheden for at komme fra kontakt til kontrakt med kunden mest effektivt og med størst udbytte for begge parter.

Vi tilrettelægger individuelle eller teambaserede forløb med sparring, der sikrer forankring af salgsværktøjer og øger motivationen og personlig viljestyrke – for alle deltagerne.

Salgstrænings forløb med dokumenteret udbytte

Ethvert af de salgstrænings forløb som vi tilbyder har dokumenteret effekt allerede fra dag 1. Du er sikret et højt udbytte i form af højere kvalitet i mødet med din kunde. Årsagen til det høje udbytte af vores salgstræning er:

 

  1. Mange års erfaring i netop salgstræning
  2. Praktisk orienteret salgstræning
  3. Succesfuldt fundament ‘fra kontakt til kontrakt’ som sikrer høj kvalitet
  4. Opfølgning af den enkelte deltagers fremskridt og succes
  5. Fokusering på varige adfærdsændringer

Hvad indeholder et salgstræningsforløb

Et salgstrænings forløb indeholder i langt de fleste tilfælde workshops med praktisk træning, korte præsentationer, gruppe og indviduelle øvelser og refleksion, handlingsbaseret salgstræning f.eks. mødebookning, søge leads, forberede møder, forhandlingsteknik m.m. og eksekvering.

At forbedre og øge dit salg handler i høj grad om kommunikation og egen forståelse. Hvorfor gør og siger jeg det jeg gør, og hvorfor siger min kunde det han/hun gør og hvordan håndterer jeg det?

Ved at inddrage DISC profiler sikres en hurtig adgang til viden om hvordan du handler og derfra kan du nemt og hurtigt sikrer en bedre tilgang til dine kunde.

Hvilke målgrupper kan med fordel deltage i salgstræning

Salgsafdelingen / Sælgerne

Rådgiver / Ingeniør

Tekniker

Kundeservice

Arbejder du som tekniker, i kundeservice, som konsulent/rådgiver/ingeniør eller som key account manager der dagligt har kontakt til kunderne kan du med fordel træne dine evner til at genere leads, skabe mersalg og hjælpe resten af din organisation med at nå jeres målsætninger. Der ligger stor værdi i at være dygtig til at kunne rådgive kunderne på den rigtige måde og hjælpe dem med at skabe merværdi i deres forretning.

Det handler i høj grad om relationen og kunne omsætte den viden du får til værdi for jeres organisation. Afsættet er medarbejdernes kontaktpunkter med kunden og hvordan medarbejderen kan have en værdiskabende dialog. Du træner i, hvordan du som en engageret samarbejdspartner kan udfordre og inspirere dine kunder – og gennem dialog lede kunden frem til de rette løsninger, der styrker forretningen.

Salgsledelse er afgørende

Salgsledelse handler om at fokusere på udvikle af jeres salgsstyrke, koordinere salgsoperationer og implementere salgsteknikker, så jeres organisation når og overgå sine salgsmål. I salgsledelse sættes fokus på hvordan du som leder styrer, rådgiver og sparre med din salgsstyrke så de er motiverede, har den nødvendige viden og det bedst udgangspunkt for at blive en succes. 

Om du er en erfaren eller ny salgsleder giver et øget fokus på dine kompetencer til at styre og lede din salgstyrke meget værdifuldt. Vi sætter fokus på hvordan du sikre effektive salgsprocesser som giver plads og tid til synlighed for din salgsstyrke. Den tid du førhen har brugt på drift bliver frigjort så du kan optimere og motivere din salgsstyrkes indsatser gennem motivation og feedback.

Salgsledelse giver værdi meget hurtigt og sikre af du og din salgsstyrke forstår resultaterne, kan forudsige fremtidige resultater og udvikle en følelse af kontrol.

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 3 tips til at arbejde mere effektivt…

 

Få e-bogen med det samme

 

* 3 EFFEKTIVE PRINCIPPER TIL AT ØGE TEAM EFFEKTIVITETEN

* Viden, værktøjer, tips, tricks og tilbud i nyhedsbrevet om effektivitet  

Tak for din tilmelding. Du skal lige bekræfte, før vi går i gang. Tjek din indbakke eller junk-folder for bekræftelses-mail.

Share This
UA-8832114-1