fbpx

OneNote 1:1 Sparring

DKK600,00

Kategori:

Beskrivelse

Om du er nybegynder eller avanceret bruger får du på 30 minutter en række effektive råd og vejledninger. Sådan kan du anvende OneNote endnu mere optimalt i din arbejdsdag. Vi tager udgangspunkt i hvordan du lige nu anvender OneNote. Og tager de gode elementer du allerede har gang bliver forbedret. Sparringen foregår via videomøde og varer 30 minutter.

Du kan anvende OneNote som din digitale notesbog hvor alle dine notater og viden nemt, hurtigt og effektivt kan samles. Ved hjælp af søgefunktionen kan du på ingen tid finde præcis det du søger efter. En af udfordringerne er bland andet at etablere en logisk og effektiv struktur samt bruge de værdifulde funktioner som integration til Outllok, Teams og lignende på en effektiv og smart måde.

Ofte kan du få stor værdi ud af at bruge OneNote som et dashboard til styring af mere komplekse opgaver/aktiviteter/projekter. Dermed får du et nemt kan danne overblik og sikre effektivt samarbejde. Når du skal igang med OneNote kan det være vanskeligt at anvende de forskellige informationslag og gemme/skriv de rigtige ting de rette steder. Derfor er strukturen og opbygningen afgørende for om du fortsætter med at bruge OneNote. Hvis ikke du meget hurtigt lærer at lave let læselige og visuelle notater bliver det blot som en analog notesbog du kun skrive ned i men sjældent kigger tilbage i.

UA-8832114-1