Virtuel Assistent

Frigør værdifuld tid med en virtuel assistent og få tid til det værdiskabende.

 

Virtuel assistent

Deleger og spar tid

En virtuel assistent er en meget effektiv måde at frigøre tid på. Du skal ikke betale til mange faste omkostninger og kan hurtig og nemt få en virtuel assistent med de kompetencer som du har mest brug for. Vi samarbejder med Katrine Bruun fra AdminHelp.dk som har specialiseret sig i at udføre opgaver for små og mellemstore virksomheder.

Hvad kan en virtuel assistent hjælpe med?

Katrine og hendes team er specialister i de opgaver som er nødvendige at få løst men som tager utrolig meget tid i dagligdagen. Det er f.eks. salg og kundeservice opgaver alt fra mødebookning til udarbejdelse af salgsmateriale, kommunikationsopgaver samt styring af væksten på sociale medier.

Hvad kræver det at bruge en Virtuel Assistent

Når du samarbejder med virtuel assistent tænker du måske – det er sikkert besværligt. For at delegere en opgave til andre tager meget mere tid end jeg bruger på at løse opgaven. Og det er som udgangsupnkt også korrekt.Men for hver opgave den virtuelle assistent løser for dig jo mindre tid skal du bruge på at koordinere og kvalitetstjekke opgaverne.
Derfor anbefaler jeg at du bruger følgende tjekliste til at skabe et effektivt samarbejde med din virtuelle assistent:
  1.  Afstem forventninger til frister og kvalitetsniveau. Kvalitet er ikke ens fra person til person. Du har en forventning og jeg har en anden. Derfor giver det mening og værdi at få afstemt hvilket kvalitetsniveau opgaverne skal have. Det skal afstemmes pr. opgavetema og hver gang du giver nye opgaver til den virtuelle assistent eller når opgaven ændrer sig.
  2. Brug feedback med ris og ros. Opfat din virtuelle assisten som din medarbejder/kollega. En du naturligvis skal gøre endnu bedre gennem gode og tydelige tilbagemeldinger. En af de bedste metoder til god og effektiv feedback er ved at tale om opgaven og ikke personen. Giv eksempler på hvad du synes er hhv. godt og skidt i forhold til din forventning du havde til kvaliteten. På den måde bliver det ikke en diskussion på personlige elementer men omkring opgaven. Og det er oftes knap så ‘farligt’.
  3. Brug eksempler og skriftlige aftaler til ovenstående. Det fungerer lidt som en kontrakt mellem dig og den virtuelle assistent og vil sikre at I kan skabe et frugtbar samarbejde. Noter og skab visuelle eksempler på ovenstående. Det giver jer begge mulighed for at evaluere jeres samarbejde og vurdere om det lever op til jeres forventninger.
Virtuel assistent

Start dit samarbejde med en virtuel assistent idag

Hvis du synes at det kan være vanskeligt at nå alle de opgaverne på din opgaveliste og hvis du har ambitioner om at gøre mere af det der skaber øget vækst. Så kan en virtuel assistent være en god løsning til dig.

Det vil være en god ide at tage et indlendende møde med Katrine Bruun for at høre mere om hvordan I får etableret et godt samarbejde og hvilke opgaver du har mest brug for at få løst. Tøv derfor ikke med at kontakte Katrine her

Virtuel assistent

Følg vores Blog

Samarbejdspartnere

Vores strategiske samarbejdspartnere Samarbejdspartnere bidrager til at give vores kunder de rette kurser og rådgivning. De senere år har vores kunder spurgt om vi kan hjælpe med flere kurser og rådgivningen indenfor effektivitet og optimering. Og som en service til...

Best Practice Education

Historien om Best Practice Education Best Practice Education blev i 2000 etableret af Finn Minet med udgangspunkt i den stigende implementering af IT systemer og deraf manglende kendskab til effektiv anvendelse. Det viste sig hurtigt at Finn havde set rigtigt og en...

Den hurtigste vej til effektivitet

Tag nu den telefon Hvis nu bare dine kolleger, samarbejdspartnere og kunder gad svare deres telefon når du ringede. Ja så ville mange opgaver tage væsentlig kortere tid end vi bruger i dag. For selvom teknologi har hjulpet os med at kunne kommunikere hurtigere så er...

Ja tak! Jeg vil gerne høre mere om effektivisering, optimering og vækst.

Best Practice Education Aps

cvr. 26028469

tel. +45 4070 3035

um@bestpractice.dk

Tilmeld dig Do It Now - nyhedsbrevet der kun tager 5 min at læse. Og giver dig værdifuld viden hver måned i din Indbakke…

Tak for din tilmelding. Du skal lige bekræfte, før vi går i gang. Tjek din indbakke eller junk-folder for bekræftelses-mail.

Share This
UA-8832114-1